Ben je op zoek naar een persoonlijke therapeut, een therapie dat het totaalbeeld bekijkt en niet 1 onderdeel van je lichaam? Dan ben je aan het juiste adres.

Ik help nu ondertussen al 7 jaar mensen om te ontspannen in onze romantische privé wellness. Een klein paradijs in Sijsele Damme.

Dit concept heb ik uitgedacht en hoewel dit niet de bedoeling was heb ik de uitbating ervan enkele jaren helemaal alleen gedaan in combinatie met mijn job als bediende in Bpost.

Na deze intense, zware periode in mijn leven ben ik volledig gecrasht. Ik kon niet meer gaan werken, de sauna lag stil, ik kreeg de diagnose Fibromyalgie. Mijn leven werd even volledig "on hold" gezet. 

Na een gespecialiseerd programma in Sanapolis en zelfonderzoek ben ik de ziekte gaan begrijpen. Ik moest er maar mee leren leven. De weg naar genezing zou moeilijk of onmogelijk zijn, dus ik ging nog meer opzoeken over Fibromyalgie.

Helaas voor de ziekte heb ik een nogal sterk karakter en wilde ik zo niet verder leven. Ik ben echt gaan graven en zoeken naar hulpmiddelen.

Op een dag kwam ik in aanraking met BIORESONANTIE. De therapeute gaf bijna geen uitleg tijdens de therapie, maar toen ik naar huis ging en voelde wat deze therapie voor me gedaan had, wist ik dat ik het grootste hulpmiddel naar genezing had gevonden!

Na vele contacten met verschillende firma's en opleidingen ben ik aan de slag gegaan als bioresonantie therapeute met als specialisatie, Fibromyalgie en CVS. Ook mensen met andere klachten kan ik helpen met Bioresonantie. Ik luister naar de klachten en probeer je zo goed als mogelijk terug in balans te brengen.

Bioresonantie geeft impulsen aan het lichaam om terug te genezen op een 25 000-tal punten!!!

Heb je ook kwalen waarvan je niet goed weet wat je ermee moet doen? Meestal is dit een signaal van je lichaam en moet je hiernaar luisteren. Kan ik je hiermee helpen?

Zeker en vast!

Maak nu je afspraak en voel het verschil!

Sms naar: 0478/945916

Jo Dierick