OVER MEZELF......

Na mijn studies ben ik werk gaan zoeken. Na het uitoefenen van verschillende jobs ben ik bij Bpost terecht gekomen als vlinder bij Bpost. Deze job heb ik een 15-tal jaar gedaan, en ook graag gedaan!

Mijn eerste ervaring als zelfstandige

Op een dag kwam er een consulente van Mylène bij mij demonstreren. Zij vertelde zeer enthousiast dat ook ik als zelfstandige consulente aan de slag kon gaan om iets bij te verdienen. Ik was daar onmiddellijk voor te vinden. Een 3-tal jaar heb ik met het allergrootste plezier demonstraties gedaan en bouwde zo een klantenbestand op. Ik vond het gewoon heerlijk om mensen te helpen met de juiste producten. Door de combinatie met mijn 2 kleine kinderen en mijn fulltime job heb ik toen beslist om dit stop te zetten.

Ik was gebeten door het idee om zelfstandig te worden en om mensen te helpen!

Opstarten van Aqua Viva, romantische privé sauna

Met mijnndertussen ex-man beslisten we om onze woning om te bouwen tot een wellness center. Het doel was terug om mensen te helpen om op tijd en stond een zen moment te laten beleven. Ik had er een enorm plezier in om dit idee uit te denken en ook uit te voeren, een groot project! Dit hebben we tot een goed einde gebracht want er staat nu een prachtige privé wellness waar al honderden mensen genoten hebben wan een heerlijk relaxt moment.

Mijn ziekte

Door een combinatie van verschillende factoren: de opstart van de zaak, een scheiding en een enorme financiële last ben ik op een gegeven moment volledig gecrasht. De diagnose van de dokter was Burn-out, later Fibromyalgie en Spasmofilie.

De weg naar genezing!

Ik volgde verschillende work-shops - cursussen om te werken aan mijn stress en ziekte.

Op een gegeven moment ben ik terecht gekomen bij een therapeute Bioresonantie. Er ging een wereld open! Ik voelde me echt stukken beter en had zowaar na een lange en zware periode terug ENERGIE! Ook slapen ging terug een stuk beter. Ik wilde hier meer over te weten komen!

Ik heb me het toestel EDUCTOR aangekocht en cursussen gevolgd om deze therapie voor mezelf te gebruiken maar ook om andere mensen te helpen.

Vandaag...

Ik luister naar de klachten en probeer mensen zo goed als mogelijk terug in balans te brengen.

Bioresonantie geeft impulsen aan het lichaam om terug te genezen op een 25 000-tal punten!!!

 

WIl je ook ervaren wat Bioresonantie voor je kan doen?

Maak nu je afspraak en voel het verschil!

Sms naar: 0478/945916

Jo Dierick