OVER MEZELF......


Ik was 21 jaar.... Jong en onbezonnen zoals ze dat zeggen, 1 brok energie op zoek naar een leuke job. Na enkele korte interim opdrachten kwam ik terecht als bediende-kantoohouder bij Bpost. Deze job heb ik een 15-tal jaar gedaan.


Mijn eerste ervaring als zelfstandige


Op een dag kwam er een consulente van Mylène bij mij demonstreren. Zij vertelde zeer enthousiast dat ook ik als zelfstandige consulente aan de slag kon gaan om iets bij te verdienen. Ik was daar onmiddellijk voor te vinden. Een 3-tal jaar heb ik met het allergrootste plezier demonstraties gedaan en bouwde zo een klantenbestand op. Ik vond het gewoon heerlijk om mensen te helpen met de juiste producten. Door de combinatie met mijn 2 kleine kinderen en mijn fulltime job heb ik toen beslist om dit stop te zetten.

Ik was wel gebeten door het idee om zelfstandig te worden en om mensen te helpen!


Opstarten van Aqua Viva, romantische privé sauna


Met mijn (ondertussen ex) man beslisten we om onze woning om te bouwen tot een wellness center. Het doel was terug om mensen te helpen en om ze op tijd en stond een zen moment te laten beleven. Ik had er een enorm plezier in om dit idee uit te denken en ook uit te voeren, een groot project! Dit hebben we tot een goed einde gebracht want er staat nu een prachtige privé wellness waar al honderden mensen genoten hebben wan een heerlijk relaxt moment.


Mijn ziekte


Door een combinatie van verschillende factoren: de opstart van de zaak, een scheiding en een enorme financiële last ben ik op een gegeven moment volledig gecrasht. De diagnose van de dokter was Burn-out, later Fibromyalgie en Spasmofilie.


Mijn wereld en leven lag op zijn kop!


De weg naar genezing!


Ik volgde verschillende work-shops - cursussen om te werken aan mijn stress en ziekte. Ik probeerde te begrijpen wat dit was, ik verdiepte me in de materie van stress, ziektes en kreeg meer en meer inzicht in mijn leven maar ook in dat van anderen.


Op een gegeven moment ben ik terecht gekomen bij een therapeute Bioresonantie. Er ging een wereld open! Ik voelde me echt stukken beter en had zowaar na een lange en zware periode terug een sprankeltje ENERGIE! Ook slapen ging terug een stuk beter. Ik wilde hier meer over te weten komen!


Ik schuimde internet af in een honger naar informatie over deze wondere therapie. Tot mijn grote verbazing bestaat deze therapie al heel lang! Maar in België is dit nog niet zo bekend. Ik onderzocht de verschillende mogelijkheden en kwam terecht bij de EDUCTOR, een pracht van een toestel met onbeperkte therapieën en mogelijkheden. Werken op lichamelijk vlak maar ook de emotionele onbalansen, trauma's en nog zoveel meer komen hier aan bod.


Ik geloof zeer sterk in de combinatie, vandaar mijn keuze._______________________________


"De mens is een machine waarbij alle onderdelen zo goed als mogelijk in balans moeten zijn

om het goed te laten functioneren.


Bioresonantie is hét hulpmiddel hierbij.


Door te meten en met frequenties de mens terug in balans te brengen

zorgen we voor verbeteringen op verschillende vlakken."


_______________________________Ik ben als een gek gestart met opleidingen en cursussen te volgen. Ik gaf mezelf en mijn gezin vele sessies :)


Ondertussen heb ik terug de balans gevonden in mijn leven. Hierdoor heb ik de Fibromyalgie onder controle en kan ik terug kwalitatief leven en genieten. Ik heb de kracht teruggevonden en hou ervan om ook andere mensen te helpen om hun kracht terug te vinden.Vandaag...


Vandaag heb ik de eer om mijn praktijk uit te oefenen in SANAPOLIS, de polikliniek te Sijsele.

Er is altijd parking, en het gebouw staat helemaal in een groene omgeving, mijn ideale werkplek!


Ik vind het heel belangrijk om de persoon in zijn geheel te bekijken.

Het leven, de persoon, de omgeving en wat er ook nog bij komt kijken. De combinatie van de metingen en het contact met de persoon of dier is de sterkte van de therapie.

 

Wil je ook ervaren wat Bioresonantie en orgon therapie voor je kan doen?


Maak nu je afspraak en voel het verschil!

Sms naar: 0460 97 67 05

Jo Dierick

Ervaringen

"Ik kom elke maand naar de Bioresonantie. Hierdoor kan ik terug gaan werken. Ik ben echt blij dat ik deze therapie gevonden heb want ik was al heel lang op zoek "

"Voor dat ik naar de Bioresonantie kwam voelde ik me vrij goed. Ik wilde gewoon eens weten wat die bodyscan was. TOt mijn grote verbazing waren er heel wat werkpunten en onbalansen. Nu kan ik zeggen dat ik me beter voel, vrijer en ik heb in mijn leven stappen gezet waardoor ik meer kwaliteit heb en beter kan doseren."